DELOVNI ČAS: SOB: 8.00-12.00 NED: 11.00–18.00  PON-PET: (PO PREDHODNEM DOGOVORU) Možnost brezplačnega parkiranja

Gostinstvo in poroke

Za gostinski del in organizacijo porok najdete več informacij na spletni strani http://www.dvorecstatenberg.si

Prostori restavracije se razprostirajo v pritličju glavnega, južnega krila. Saloni z baročnim pohištvom in še nekaterimi ohranjenimi slikami so na voljo zaključenim družbam in individualnim gostom.

V restavraciji ponujamo slavnostna kosila in večerje po predhodnem dogovoru (vse dni v tednu). Poskrbimo za poslovna srečanja, zabave za zaključene družbe, potrudimo se pri izvedbi civilnega obreda, poročnega slavja in drugih oblik praznovanj (krsti, obhajila, birme, sedmine, obletnice idr.).

Restavracija sprejme do 200 gostov, od tega 100 gostov v velikem salonu (v primeru plesišča je število omejeno na največ 80 oseb). V treh manjših salonih lahko postrežemo do 35 gostov, v večjem pa do 40. Možnost pa nudimo tudi v veliki Viteški dvorani, katera sprejme do 130 ljudi (v primeru plesišča do 110 gostov).

V poletnih mesecih se lahko osvežite s sveže pripravljeno limonado, posladkate z grajskimi vročimi malinami ali uživate ob kavici na grajski letni terasi.

Rezervacije pričakujemo na telefonski številki ali preko elektronske pošte. Za kosila, večerje ali zaključene družbe je potrebna predhodna rezervacija, vsaj en teden pred izbranim terminom.

Restavracija je odprta za zaključene družbe vse dni v letu PO PREDHODNEM DOGOVORU oz. rezervaciji na 040/870-835 ali mail: dvorecstatenberg@gmail.com

Close Menu